Kittens

Het nestje van Kyra en Dutchy van 31januari 2013 (R nestje).

Donderdag 31 januari 2013 om half zes 's morgens zijn de twee katertjes van onze Kyra ter wereld gekomen; een wildkleurtje en een sorreltje. De vader is Gr. Eur. Ch. Merindalee Double Dutch (Dutchy) van Cattery Aulad Sjems (www.auladsjems.com). De twee mannetjes doen het best, ze zijn keurig opgedroogd en hun moeder zorgt prima voor ze! Dat ze prima groeien kun je wel zien in de groeicurve. Beide mannetjes zijn al besproken en ze hebben ook al namen gekregen: Romeo en Rahdja! Hier zijn de foto's:

De eerste foto's

De eerste week

   

De tweede en derde week

De vierde week

 

 

Een fimpje van Romeo en Radja omdat nieuwe foto's nog even op zich laten wachten.

 

Het nestje van Dempsey en Dutchy van 22 augustus 2011 (Q nestje).

Maandag 22 augustus 2011 is onze Dempsey bevallen van een sorrel kater. De vader is Gr. Int. Ch. Merindalee Double Dutch (Dutchy) van Cattery Aulad Sjems (www.auladsjems.com). Het baasje groeit prima, zo snel hebben we het nog nooit gezien. Hij heeft dan ook de onverdeelde aandacht van zijn moeder. Hij is al besproken en zijn nieuwe baasjes kunnen niet wachten tot hij er is. Maar eerst moet deze kanjer nog een beetje groter worden en mogen wijn samen met Dempsey van hem genieten. Na een paar weken kunnen we het wel zeggen, zo'n snelle groeier hebben we nog nooit meegemaakt; kijk maar eens naar de groeicurve! Hier zijn de foto's:

De eerste foto's

De eerste twee weken

 

 

Week 3 en 4

Week 5 en 6

   

Week 7

Week 8 en 9

 

Het nestje van Phaedra en Dreamer van 21 augustus (P nestje).

Zaterdag en zondag,21 en 22 augustus 2010 is onze eigen Phaedra bevallen van een nestje van vijf wildkleur kittens. Voor een van de kittens was de bevalling helaas teveel; de kleine Primo heeft het niet gehaald. Op 30 september is helaas ook onze kleine Princess Panya overleden. Nu zijn ze nog met zijn drieen over en ze groeien prima; kijk maar eens naar de groeicurve! Hier zijn de foto's:

De eerste foto's

De eerste week

   

De tweede week

De derde week

 

De vierde week alweer.

Vijf zes en zeven weken oud.

   

Twee maanden oud

Drie maanden oud

   

De laatste foto's